+359 893 833 333 /работни дни (08:30-17:30ч.)/ +359 898 544 007 /почивни дни/ zagibg@abv.bg

Греди – нестандартен размер

греди нест. размер  10/12, 12/12, 12/14, 14/14, 14/16, 16/16

греди нест. размер  10/12, 12/12, 12/14, 14/14, 14/16, 16/16

греди нест. размер  10/12, 12/12, 12/14, 14/14, 14/16, 16/16

греди нест. размер 10/12, 12/12, 12/14, 14/14, 14/16, 16/16